Corona og foreningens aktiviteter

Udgivet: 7. januar 2022

Efteruddannelseskurser, Fagligt Møde 2022 og generalforsamling 2022

Bestyrelsen ser med alvor på udviklingen i smittetallene. Selvom omikron tilsyneladende rammer den enkelte mildere end delta-varianten, så er det landsdækkende smittetal og indlæggelsestal stadig for opadgående.

Bestyrelsen har drøftet muligheden for gennemførelse af Fagligt Møde og generalforsamlingen, og det ser grågrumset ud.
Medlemmernes sikkerhed ligger foreningen på sinde, så bestyrelsen vil til enhver tid følge anbefalinger og restriktioner besluttet af sundhedsmyndighederne og regeringen.

Hvis disse medfører, at Fagligt Møde ikke kan eller anbefales ikke at blive afviklet, vil mødet sandsynligvis blive aflyst.
Hvis disse medfører, at generalforsamlingen kan gennemføres i en beskåret form, vil den sandsynligvis blive gennemført.
Der kan forudses mange mulige udfaldsrum, men bestyrelsen vil afholde sig fra at gætte og i stedet afvente yderligere regeringsbeslutninger i løbet af januar.

Bestyrelsen drøfter situationen på et møde den 17. januar, hvor der formodentlig kan træffes beslutninger om Fagligt Møde og/eller generalforsamlingen.
Ovenstående gælder også gennemførelse af efteruddannelseskurser for foreningens medlemmer.

Jeg vil henvise til foreningens nyhedsmail af 4. januar 2022 og 17. december 2021.

Nyhedsmail nr. 1-2022 4. januar 2022

Nyhedsmail nr. 15-2021 17. december 2021