Publikationer

Landinspektørfaget og foreningen har en lang historie. Foreningen har gennem årene udgivet forskellige publikationer, der viser dette, såsom medlemsbiografier, 10-årige landinspektørundersøgelser mv. Foreningen udgiver desuden Fagbladet Landinspektøren samt nyhedsmails og årsberetninger.

Alle publikationer kan læses på foreningens e-paper/hjemmeside, sammen med andre foreningsdokumenter, som foreningens lov, materialer vedr. generalforsamling etc.

E-paper er en web-side til opbevaring, visning og download af dokumenter. Siden er er bygget op som mapper, der desværre ikke kan alfabetiseres.
Se nedenstående link.
Det kan virke uoverskueligt ud for førstegangs besøgende, og søgning og udskrift ligger ikke lige for. Den bedste måde at få overblik over mulighederne i e-paper er at åbne vejledningen. Når vejledningen er åben, er der et menu-punkt i øverste venstre side af skærmen.
Ved at aktivere menu-punktet åbnes de forskellige faner og vejledningen giver mening.

Menu-punkterne kan ALENE tilgås ved at åbne et dokument.

Fagblad

Fagbladet Landinspektøren bringer artikler om landinspektørfaget. Bladet udkommer seks gange om året.

Læs alle udgivelser af ‘Landinspektøren’

Årsberetning

Hvert år samler foreningen op på det forgangne år med en skriftlig beretning med highlights fra foreningen, tal om medlemmer, økonomi mv.

Læs årsberetninger

Nyhedsmail

Foreningens medlemmer bliver via nyhedsmails holdt orienteret om aktuelle nyheder og informationer fra foreningen.

Læs nyhedsmails