Om foreningen

Den danske Landinspektørforening er en fagforening og faglig interesseorganisation for landinspektører i Danmark. Foreningen blev stiftet den 30. august 1875. I dag har foreningen omkring 1.500 medlemmer – over 90 % af alle uddannede landinspektører.

Foreningens formål er:

• at samle landinspektørerne til varetagelse af standens faglige, økonomiske og sociale interesser – og derigennem fremme og styrke sammenholdet mellem landinspektører
  • at varetage medlemmernes løn-, ansættelses-, arbejds- og erhvervsmæssige interesser
  • at påvirke udviklingen inden for de landinspektørfaglige områder, herunder være en aktiv spiller i samfundsdebatten på nationalt og internationalt plan
  • at hævde den landinspektørvidenskabelige uddannelse og forsknings betydning for samfundet
  • at virke for, at medlemmerne vedligeholder og udbygger deres faglige viden

Den danske Landinspektørforening servicerer Praktiserende Landinspektørers Forening (PLF), som er arbejdsgiver- og brancheforening for landinspektørfirmaerne. Foreningen har administrationsfællesskab med IDA Ingeniørforeningen i Danmark.

Foreningen er medlem af Akademikerne (AC), Fællesorganisationen, International Federation of Surveyors (FIG), Council of European Geodetic Surveyors (CLGE) og Geoforum Danmark.

Foreningen har et tæt samarbejde med Lindskov Communication, Danica Pension, Lån & Spar Bank, RUNA Forsikring og Forbrugsforeningen.

Bestyrelse

• Torben Juulsager

• Vibeke Boisen Brandhof

• Anne Kristine Munk Mouritsen

Bestyrelsesmedlem

• Jens Henrik Sørensen

Bestyrelsesmedlem

• Morten Ørtved

Formand for PLF

• Jesper Lundstrøm

Formand for ALF Ledelsen

• Fie Kliving

Observatør FoFoDaLa

• Lars Birk Jensen

Politisk revisor

Medlemsfordele

Som medlem af Den danske Landinspektørforening får du adgang til en række medlemsfordele. Se alle fordele her.

Se medlemsfordele

Fagbladet

Foreningens medlemmer modtager seks gange om året Fagbladet Landinspektøren – et magasin særligt målrettet landinspektører.

Læs mere om fagbladet

Meld dig ind

Bliv medlem af Den danske Landinspektørforening i dag og bliv del af et netværk af 1.500 landinspektører.

Meld dig ind