Medlemsfordele

Få billige forsikringer, fordelagtige bankvilkår og rabat på rejser, shopping og forlystelser. Som medlem af foreningen har du adgang til en lang række fordele.

Der er mange fordele ved at være medlem. Udover de basale fordele som fagligt netværk og individuel rådgivning mv. har du adgang til en række fordele hos foreningens samarbejdspartnere – og foreningen indgår løbende nye aftaler, som udvider din pallette af medlemsfordele.

Læs mere her om dine muligheder for rabatter, tilbud og fordelagtige aftaler.

Rabatter i butikker med Forbrugsforeningen

Forbrugsforeningen er landets største indkøbsforening. Som medlem får du rabat hos mere end 4.500 butikker og webshops, så du sparer penge på det, du alligevel køber.

Læs mere om Forbrugsforeningen

Billige forsikringer hos Runa Forsikring

Du kan tegne billige forsikringer hos Runa Forsikring. Når du har haft en indboforsikring i 3 år, er du berettiget til loyalitetsrabat, der giver dig en årlig rabat på de fleste forsikringer.

Læs mere om Runa Forsikring

Bankfordele hos
Lån&Spar

Lån & Spar tilbyder dig favorable renter på dine konti og lån – som studerende og som færdiguddannet. Du kan få Danmarks bedste løn- eller studiekonto med en høj indlånsrente samt billige billån.

Læs mere om LÅN & SPAR

Adgang til en række af IDAs medlemsfordele

Samarbejdet med IDA giver dig adgang til en række af IDAs medlemsfordele, – bl.a. > 3.000 arrangementer og webinarer, men desværre ikke til produkter fra Mediehuset ‘Ingeniøren’.

Se IDAs medlemsfordele

Køb en seniorøkonomisk gennemgang

Willis Towers tilbyder, at du som medlem får du 2.500 kr. i rabat på en omfattende gennemgang af din og din partners økonomi forud for pensionering. Du får overblik over, hvilke aftaler og ordninger, der skal aktiveres og hvornår. Også for medlemmer med virksomhedsordning.

Læs mere om gennemgangen

Pensionsopsparing og forsikringer

Foreningen har aftale med Danica Pension om pension og forsikringer for både overenskomstansatte og privatansatte medlemmer. Ydelserne blev forbedret i 2021.

Læs mere om aftalen