Rådgivning

Det er vigtigt, at du får en ordentlig og tilfredsstillende løn for det arbejde, du udfører. Det er essentielt, at du gør dig synlig og får udbredt kendskabet til dine kvalifikationer, samt opretholder din værdi på arbejdsmarkedet. Få hjælp til det her!

Det kan være svært at gennemskue en ansættelseskontrakt, hvad enten det er i privat eller offentligt regi. Hvordan skal kontrakten forstås, og hvad dækker overenskomsten? Vi har sørget for, at du ikke kommer til at stå alene med det. På den måde bliver din position på arbejdsmarkedet bedre.

Hos Landinspektørforeningen sikrer vi, at du gennem vores samarbejde med IDA’s kvalificerede medarbejdere, får så optimale løn- og ansættelsesvilkår som muligt.

Du kan bl.a. få hjælp til:

• Lønforhandlinger så du får en løn der matcher dine kvalifikationer
  • Stresshåndtering på arbejdspladsen
  • Et bedre arbejdsmiljø
  • Og meget mere

Hvis du er blevet ramt af stress og er på vej ned, kan Danica Pension hjælpe – det kan bl.a. være gennem den nye Sundhedspakke (forudsætter, at du har pensionsordning i Danica Pension). Ring 70 25 02 03 og hør meget mere om det.

Du mere læse om rådgivning, løn og karriere på IDA’s hjemmeside.

Kontakt til rådgivere

Indsendelse af kontrakter mv. kan nemmest ske via denne kontaktformular.

IDA’s juridiske rådgivning kontaktes via denne kontaktformular eller ved at ringe på telefon 33 18 48 48 (sig at du er landinspektør).